Wat te doen

In Daarle vindt u rust en ruimte. Maar we kennen ook gezellige dorpsfeesten en culturele evenementen, bedoeld voor jong en oud.

Door het groen
Met de heuvelachtige es, de omliggende bossen en vennetjes, het Overijssels kanaal en de prachtige weidelandschappen is de omgeving rond Daarle afwisselend en boeiend. Het leent zich uitstekend voor mooie wandel- en fietstochten.

Waterput met op de achtergrond de Watertoren

Vanaf 'n Tip starten vier bewegwijzerde wandelroutes en de fietsroute ‘rondje Daarle’. Op het Overijssels Kanaal en de Linderbeek kunt u uitstekend een kanotocht maken. Overnachten kunt u bij verschillende Bed & Breakfast locaties of recreatieparken en campings in de buurt.

www.ervengreun.nl

www.detwentsehoeve.nl

www.deroompot.nl (recreatiepark De Tolplas)

www.bungalowparkhogehexel.nl

www.buitengoedlageveld.nl

www.lourenshoeve.nl

www.reggevallei.nl

www.boerderijcampingtvosje.nl

www.campingbijdeschaapskooi.nl


Toeristische plaatsen als Hellendoorn en Ommen bevinden zich op fietsafstand.

Gevarieerd aanbod
Elk jaar organiseert de feestcommissie rondom Koningsdag een feestweek. Meer informatie over deze activiteiten vind u op de website van de feestcommissie. Ook staat Daarle bekend om zijn grote optocht op 5 mei elke vijf jaar.

 

In de zomer hebben we onze gezellige Tipdag en -avonden met verschillende activiteiten. In het najaar organiseert de supportersclub van onze lokale motortalent Ernst Dubbink een geweldig tentfeest.

Ook onze kerken en verenigingen zitten niet stil. We hebben zang- en openluchtdiensten, muziek- en toneeluitvoeringen en verschillende sport- en andere evenementen.

Kortom, voor iedereen wat wils. Een compleet overzicht van al onze activiteiten vindt u op de activiteitenkalender.