Projectplan beweegparcours

januari 2019

Vrijdag 11 januari jl. is er op initiatief van Judith Plaggenmars en het PB Daarle een subsidie van € 20.000,-- euro aangevraagd bij de Provincie Overijssel voor de Challenge; Bewegen in openbare ruimtes.

Doel van deze aanvraag is om een beweegparcours te realiseren door op 4 verschillende plaatsen in Daarle een aantal beweegtoestellen te plaatsen waardoor je uitgedaagd wordt om (meer) te bewegen, meer buiten te zijn en elkaar te ontmoeten. Dit kan op een plek, maar je kunt ook het parcours aflopen, dat via Nieuwstadweg, Dalvoordeweg, Hellendoornseweg, (Daarle centraal) weer naar Nieuwstadweg loopt.  Tijdens de voorbereidingen van de aanvraag zijn we ook bij allerlei verenigingen, organisaties en groepjes inwoners langs gegaan om te vragen of zij deze actie willen steunen door gebruik te maken van de toestellen als we deze subsidie krijgen. We hebben 12 handtekeningen opgehaald en alleen maar positieve reacties gekregen. Hartverwarmend!

Nu nog hopen dat het idee gesteund wordt door de Provincie.

 

https://www.defitnesstuin.nl/wp-content/uploads/2015/12/7210-gallery31.jpgAfbeeldingsresultaat voor beweegtuinen in nederland

 

 

Met vriendelijke groet,

Franciska Willems

Voorzitter Plaatselijk Belang Daarle

 

 

 

 


< Nieuwsbrief waterwinning Vitens