Plan voor industrieterrein in Daarle

april 2016

Het Plaatselijk Belang Daarle heeft een plan ontwikkeld voor de realisatie van een kleinschalig industrieterrein aan de Hellendoornseweg in Daarle. Het plan voorziet in twee bedrijfskavels met een woning en vijf kavels zonder woning.

B&W Hellendoorn ondersteunt het plan. Op dit moment ligt het plan bij de provincie Overijssel ter goedkeuring. Of het plan daadwerkelijk door kan gaan wordt hopelijk zo snel mogelijk duidelijk.

Ondertussen roepen we geïnteresseerde ondernemers om zich vrijblijvend te melden. Het industrieterrein is bedoeld voor kleinschalige bedrijven die graag willen beschikken over eigen faciliteiten. Bij dit project is geen projectontwikkelaar betrokken waardoor de kosten laag gehouden kunnen worden. De vierkante meterprijs is vastgesteld op € 90 per m2 excl. BTW. Voor de kavels met een bedrijfswoning geldt een vaste opslag van € 60.000 excl. BTW.

De locatie is gunstig gelegen aan de Hellendoornseweg en dichtbij de Wierdenseweg. Het industrieterrein is gemakkelijk te bereiken vanuit Wierden/Almelo, Ommen/Den Ham, Vroomshoop/Daarlerveen/Vriezenveen en Hellendoorn/Nijverdal.

In deze presentatie vindt u meer informatie over het plan. Verdere en specifiekere informatie is te krijgen via PB-bestuursleden Johan Burger en Dennis Marsman.


< LED-borden in Daarle