Opening park Daarle Centraal

oktober 2014

Op zaterdag 1 november wordt het park Daarle Centraal geopend door burgemeester Raven. Het Plaatselijk Belang Daarle nodigt alle inwoners en andere betrokkenen hierbij van harte uit om bij dit bijzondere moment aanwezig te zijn.

De afgelopen maanden is er hard gewerkt om het nieuwe park in Daarle af te krijgen. Het resultaat mag er zijn. Met veel groen, slingerende wandelpaden, een kunstgrasveld, jeu des boulesbaan, bankjes, een klimtoestel en een kabelbaan heeft het park alles in zich om hét centrale ontmoetingspunt in Daarle te worden. Dat is wel een feestje waard!

De officiële opening wordt om 14.00 uur verricht door burgemeester Anneke Raven, gevolgd het loslaten van ballonnen door kinderen en een serenade van muziekvereniging EMOS. De opening vindt plaats in de tent aan ‘t Caphorst. Onder het genot van een hapje en een drankje kunt u het park bekijken.

Vervolgens zijn er tot 16:00 uur verschillende activiteiten georganiseerd zoals een mini voetbaltoernooi tussen de Senioren en Junioren van SP Daarle, Jeu de Boules wedstrijd door de Koersbalvereniging Daarle, karikatuurtekenaar, kettingzaagkunstenaar, ballonnenclown en stands van Voveda en Gyverda. Natuurlijk kunnen de kinderen gebruik maken van de nieuwe speeltoestellen. De activiteiten zijn tot stand gekomen met behulp van de Daarlese verenigingen, wat ook het gezamenlijke belang van het park onderstreept.

 


< Informatieavond drinkwatervoorziening