Nieuwe activiteiten project Groote Jan

maart 2020

Het project ‘Groote Jan’ is een initiatief in Daarle in het kader van 75 jaar vrijheid. Het doel is het doorgeven van verhalen van onderdrukking, verzet en bevrijding.
Om dit doel te bereiken is de projectgroep Groote Jan opgericht. Ali van Buuren en Roelof Menkveld leiden de projectgroep en hebben allerlei activiteiten opgezet in de tijdslijn van 75 jaar na dato.

De bibliotheekruimte in Daarle is in 2020 het centrale punt van de activiteiten (mits anders vermeld). We mogen daar gebruik van maken en dat doen we door er voorwerpen en informatie ten toon te stellen, maar ook door er een vertelruimte in te richten.
Een avond- of middagbijeenkomst duurt ongeveer één uur. Dan is er voldoende tijd om vooraf en achteraf gepresenteerde dingen te bekijken of wat na te praten met elkaar. De toegang is gratis.

Opgeven kan via een belangstellingskaart, deze wordt huis aan huis bezorgd in Daarle, samen met een overzicht met meer informatie over de activiteiten. Er zijn ook een paar activiteiten waar dat niet voor nodig is, hier wordt dat bij vermeld.

De belangstellingskaarten komen vanaf maandag 9 maart in Dagwinkel Maneschijn, de bibliotheek en in dorpshuis ‘n Kadiek in Daarle te liggen. Vul de kaart in en doe deze in de daarvoor bestemde doos. De kaart wordt ook huis aan huis bezorgd in Daarle, samen met een uitgebreider overzicht van de activiteiten.

Locatie:
ZININ Bibliotheek Daarle
Het Caphorst 2
7688 RK Daarle


< Dorpsvlag!