Kerstwandeling World Servants Daarle

december 2014

Op tweede kerstdag organiseren de World Servants Groep Daarle en de Ondernemersvereniging Daarle een kerstwandeling in de velden van Daarle.

World Servants is een christelijke organisatie welke met behulp van jongeren en volwassenen uit Nederland, scholen, lerarenwoningen etc. bouwt in samenwerking met de lokale bevolking. Vanuit Daarle gaan we met 18 jongeren in de zomer 2015 naar diverse projecten in Afrika, Zuid-Amerika en Azië. Een deel van het geld betalen de deelnemers zelf en het overige deel proberen we op te halen via acties.

Tijdens de wandeling van ongeveer 6 kilometer komt u op plekken die speciaal voor u zijn opengesteld. Onderweg zult u verschillende Kersttaferelen kunnen bewonderen en natuurlijk is er een koffiestop onderweg. Er is de mogelijkheid om een gedeelte van de route met een huifkar af te leggen.
 
De route komt uit bij een levende Kerststal. Kinderen kunnen hier broodjes bakken. Ook zijn hier  verschillende lekkere dingen te koop, om honger en dorst te stillen.

De start van de Kerstwandeling is aan de Wierdenseweg 21 in Daarle (fam. Roerink). U kunt tussen 11.30 uur en 14.00 uur starten.

Kosten: volwassenen € 3,00, kinderen t/m 12 jaar € 1,50 en kinderen t/m 3 jaar kunnen gratis mee. De opbrengst is geheel voor World Servants Daarle.

Kinderen tot en met 12 jaar kunnen meedoen met een kleurwedstrijd. Download de kleurplaat hier. Je kunt de kleurplaat inleveren bij de start van de wandeltocht.


< Uitslag ballonnenwedstrijd