CPO informatieavond op 27 mei voor starters woningmarkt

april 2015

De gemeente Hellendoorn en Plaatselijk Belang Daarle organiseren op 27 mei een informatieavond in dorpshuis 'n Kadiek voor het CPO (Collectief Particulier Opdrachtgeverschap) traject.

Inmiddels hebben 3-4 starters zich gemeld als belangstellenden. Daar zijn we als Plaatselijk Belang Daarle blij mee! Deze mensen krijgen van de gemeente een persoonlijke uitnodiging voor de informatieavond. Op de avond komen alle aspecten rondom het CPO traject aan bod. Ambtenaren van de gemeente Hellendoorn geven hierover een presentatie. 

Bij Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (CPO) vormen aanstaande kopers samen een vereniging. Ze treden samen op in de vereniging op als opdrachtgevers voor de bouw van de woningen. Zij besluiten samen wie de architect wordt en/of welke aannemer de woningen mag bouwen. Zo hebben ze maximale invloed op de bouw, de indeling en de grootte van de woning en kan gezamenlijk bouwen geld besparen. Wel moet je je houden aan de voorwaarden die de gemeente stelt en de voorwaarden die binnen de CPO-groep samen zijn afgesproken. De vereniging van kopers laten zich – in ieder geval tot de start van de bouw – begeleiden door een professioneel bureau.

Ben je ook geinteresseerd in het CPO traject in Daarle West? Dan ben je van harte welkom! Van te voren aanmelden bij de gemeente is gewenst (via m.van.sermondt(at)hellendoorn.nl), maar niet verplicht.

De informatieavond begint om 20:00 uur en vindt plaats in dorpshuis 'n Kadiek.


< Geen geld voor industriegrond Daarle