Glasvezel Daarle

‘Krijgen we in onze regio binnenkort ook glasvezel?’ Als het aan DELTA Fiber Netwerk ligt in ieder geval wel. Ook als het aan ons ligt komen er voldoende aanmeldingen voor glasvezel. Dit is namelijk een positieve ontwikkeling binnen Daarle en een toegevoegde waarde voor nu én de toekomst!

Zoals je wellicht gehoord hebt is men in Daarle druk bezig met een glasvezelproject. Wanneer voor 30 juni 2021 voldoende mensen zich aanmelden voor glasvezel, dan zal het netwerk met supersnel en stabiel internet er ook daadwerkelijk komen.

Ga voor glasvezel, steun de clubs in Daarle!
Door je aan te melden via onze Plaatselijke Belangen zorgt u niet alleen voor de komst van razendsnel en stabiel internet via glasvezel, u steunt ook nog eens de aangesloten sportverenigingen! Voor iedere aanmeldingen via Plaatselijk Belang Daarle (of via de verenigingen zelf) ontvangen de verenigingen in totaal € 50. Geld dat ze na een jaar vol Corona-perikelen goed kunnen gebruiken natuurlijk! Daarom ondersteunt Plaatselijk Belang Daarle deze verenigingen met deze actie.

Goed om te weten: u krijgt zelf ook nog eens € 25 retour voor uw aanmelding. Een win-win-win stituatie dus!

 

Waarom kies je voor glasvezel?

Door te kiezen voor glasvezel profiteer je van heel veel voordelen ten opzichte van Coax of ADSL:

  • Supersnel internet voor dezelfde prijs. Glasvezel kan razendsnel internet bieden tot wel 1000 Mbps (en in de nabije toekomst zelfs al een veelvoud daarvan). En de prijzen zijn vergelijkbaar met die van de grootste ADSL- en Coax aanbieders
  • De snelheid krijgen die je wordt beloofd. Geen gedoe meer met “maximaal zoveel Mb per seconde”, nee, gewoon krijgen wat je afneemt. Bij de bakker verwacht je toch ook een heel brood en niet “maximaal een heel brood”? Wel zo logisch!
  • Gamen zonder haperen en een supersnelle ping. Online gamen met de hoge (en stabiele!) snelheid van glasvezel. Snelle responstijden en geen vertragingen meer in je spel. Dat wil toch iedere gamer?
  • Even snel uploaden als downloaden. Steeds meer meetings via Zoom of Teams, grotere bestanden uploaden, het gebeurt steeds vaker en zal in de nabije toekomst alleen nog maar meer worden. Waarom zou je wachten op een trage upload als dat met glasvezel niet meer nodig is?

 

Meld je aan voor Caiway of DELTA en steun de Daarlese verenigingen

Klik hier voor meer informatie over een abonnement bij DELTA

Klik hier voor meer informatie over een abonnement bij Caiway

 

Meld je aan via de links op betreffende pagina's! U ziet dan een scherm (enkele seconden) zodat u weet dat u via de Plaatselijke Belangen bestelt. Vervolgens komt u op de website van Caiway of DELTA terecht en plaatst u uw bestelling. Bij voldoende aanmeldingen zullen wij € 50 ontvangen en de bedragen verdelen onder de verenigingen.