'n Bos Food & Drinks festival -geannuleerd-

wanneer? zaterdag 13 juni 2020 14:00 uur

wat? Op naar gezelligheid, heerlijkheden en mooie momenten
Wegens twee geslaagde edities van het 'n Bos Food & Drinks Festival zijn de twee ondernemingen ’n Zich en ASociaal achter de schermen alweer bezig met het enthousiasmeren van foodtruckers en standhouders voor de derde editie van 'n Bos Food & Drinks Festival. In een idyllische omgeving bezoekers culinair te laten genieten onder het genot van een heerlijk (fris)drankje, daar gaan ze voor. Toe aan een flinke dosis gezelligheid, heerlijkheden en mooie momenten? ’n Bos Food & Drinks Festival has it all!

waar? Het knusse dennenbos aan de Haarweg 1S in oons dorpie Doarle wordt op zaterdag 13 juni 2020, tussen 14.00 en 21.00 uur, wederom omgetoverd tot festivalterrein. Op het terrein kan iedereen al wandelend genieten van food(trucks), drinks, lifestyle products, music en dance. Daarnaast worden er verschillende activiteiten aangeboden voor kinderen, zoals een jazz- en streetdance workshop.

kosten? Lekker voor de portemonnee! Om het festival toegankelijk te maken is het bos gratis te betreden. Thuisblijven hoeft dus niet! Alles weten over het festival? Bekijk de Facebookpagina en het Instagram-account van 'n Bos Food & Drinks Festival voor foto’s, handige informatie en de laatste nieuwtjes rondom het festival.