'De raad vraagt raad'

wanneer? woensdag 04 september 2019 19:30 uur

wat?

 

Voor de ombuigingsmaatregelen 2019 is de gemeenteraad informeel, in kleine groepjes, in gesprek gegaan met de samenleving, onder de titel 'de raad vraagt raad: speeddaten met raadsleden'. Dat werkte goed.

De gemeenteraad staat nu aan de vooravond van besluitvorming over ombuigingsmaatregelen 2020 en verder, waarbij het gaat om een bedrag van 8 miljoen euro structureel. Ook nu gaat de raad graag eerst het informele gesprek aan met de samenleving vooraf aan de formele besluitvorming.

Een vragenlijst over de ombuigingen gaat online van 28 augustus t/m 11 september. Tevens wordt de vragenlijst gepubliceerd in het Twents Volksblad op 3 september en herhaald op 10 september. Ook tijdens het speeddaten zijn vragenlijsten beschikbaar. De uitkomsten van de vragenlijst zijn op de website www.hellendoorn.nl beschikbaar vanaf vrijdag 13 september en worden in het Twents Volksblad gepubliceerd op 17 september.

Via Twents Volksblad (publicatie 27/8), website en social media wordt de samenleving opgeroepen om, als ze informeel in kleine groepjes in gesprek willen met raadsleden, zich hiervoor aan te melden. Mocht u hier gebruik van willen maken, dan graag aanmelden via griffie(at)hellendoorn.nl .

lokatie? 'n Kadiek